Kookworkshop : Fermenteren van groenten

Darmgezondheid Fermenteren Fijn snijden van groenten Ajuin Wortelen Kimchi Fermentatie Groenten fijn snijden om daarna te wecken
Om groenten te gaan fermenteren dien je alles fijn te snijden. Draag zorg voor je darmen en fermenteer je seizoensgroenten

Draag zorg voor je darmen !

Dit kan je door elke dag een beetje gefermenteerde groenten te eten. Het is dan ook leuker om van je eigen creatie te smullen.

Tijdens deze workshop laat je je handen hun werk doen. 

Je gaat met seizoensgroenten aan de slag om je eigen gefermenteerde creaties te maken. 

Inhoud workshop:

– Belang van gezonde darmen 

– Wat is fermenteren? Wat is pekelen ? En hoe doe je dit?

– Zelf aan de slag gaan met de aanwezige seizoensgroenten en je magische handen hun werk laten doen

Wanneer? 

Zondag 30/07/2023 

van 10h tem 13h

Wat Meebrengen?

  • een schort 
  • eigen mesjes mocht je dat wensen

 

Gezondheidadviezen elke week direct in je mailbox?