Over Nele

Nele, een positieve en enthousiaste 40-er met een veelheid aan passies.​

Als mama van twee tieners draagt ze bewust be-LEVEN hoog in het vaandel. Bewuster door het leven gaan, is de eerste belangrijke stap. Wanneer je niet bewust bent, heb je ook geen idee van wat veranderd dient te worden.

Voor haar vormt voeding een belangrijke pijler voor een goede gezondheid. Onderschat de impact hiervan niet. Vandaar is ze ook gepassioneerd door  gezond en lekker eten. Dieten staat dan ook absoluut NIET in haar woordenboek.

Ze kan haar helemaal opladen door jou enthousiast te maken over wat je met pure en lokale producten kan klaarmaken en hoe je snel een lekker gerecht op tafel tovert.

Verder legt ze je graag in de watten met een zelf klaargemaakte maaltijd. Naast in de keuken staan, werkt een leuke wandeling in de natuur ( in bos of aan de zee) voor haar ook heel inspirerend. Je haar gerust ook wakker maken om naar de zee te gaan en de gezonde zeelucht te gaan opsnuiven.

Ze is enorm leergierig en na wat tegenslag in haar gezondheid heeft ze zich dan ook verder verdiept in de orthomoleculaire geneeskunde.

Op dit moment is ze orthomoleculair therapeut volgens de kPNI en heeft het virus te pakken gekregen en verdiept ze zich nu verder in de kPNI om zo kPNI therapeut te worden.

Dit heeft me bewust be-LEVEN nog een extra dimensie gegeven. Inspiratie, connectie en enthousiasme zorgen ervoor dat ze gebalanceerd en energiek in het leven staat. Ze wil een voorbeeld voor jou zijn en samen aan de slag gaan om ook jou te helpen bewuster te be-LEVEN. En dit in alle facetten van het leven.

Samen te evolueren van bewust worden over verandering naar een gezonder en energieker leven, waar fysieke en mentale gezondheid in evenwicht zijn.

Ze is dus ervaringsdeskundige in het spijsverteringsstelsel ( van mond tot kont) en helpt  je graag van je darm- en spijsverteringsproblemen af.  

Brain- Gut is voor haar een belangrijke verbinding, die nog steeds onderschat wordt en staat daarom ook heel centraal in haar praktijk.

Door het kPNI principe toe te passen, wordt het ook duidelijk hoe de systemen in je lichaam met elkaar communiceren.  Nele gaat dus altijd op zoek naar de win-win.

Ze begeleidt je graag om de oorzaak van je symptomen aan te pakken.

Ik in het kort

  1. Mama van 2 tieners, waardoor ik bewust be-LEVEN nog hoger in het vaandel draag.

  2. Gezond en lekker eten vind ik superbelangrijk. Ik sta op en ga slapen met de gedachte: wat gaan we eten?

  3. Uitdagingen, daar hou ik van. Ik haal dan ook veel voldoening uit win-winsituaties creëren.

  4. Mijn motto: tegenslagen zijn er om van te leren. Er zijn immers geen pieken zonder dalen.

  5. Ik ben gek op koken. Maak me ook gerust wakker voor een wandeling in de natuur of aan zee.

Mijn verhaal

Mijn gezondheid werkte niet altijd mee. Toen ik 2 jaar was, liep ik derdegraadsbrandwonden op. En dat had een grote impact op me als persoon. Ik doorstond veel operaties, drukpakken en onderzoeken. En veel blikken van anderen.

Rond mijn 20ste zette de diagnose colitis ulcerosa mijn leven on hold. Dat is een chronische darmziekte. Veel Belgische ziekenhuizen kennen geen geheimen meer voor mij. Maar me helpen, dat konden de dokters niet. Tot ik in contact kwam met het orthomoleculaire luik. Zo kreeg ik handvaten om mijn levensstijl aan te passen en om mijn lichaam beter te leren kennen. En toen besefte ik: alleen ik kan de touwtjes in handen nemen. Ik leerde luisteren naar mijn lichaam en kon zo de oorzaak aanpakken. Je voeding heeft dus een impact op je leven. En die impact is groter dan je denkt. Daarom schoolde ik me om tot orthomoleculaire therapeut bij KPNI Belgium.

Elk puzzelstukje is belangrijk om te weten waarom je bepaalde klachten vertoont. Mijn puzzel is gemaakt. En dat veranderde mijn leven. Wil jij ook je puzzel leggen? Dan ga ik graag met je aan de slag.

"Ik wil een voorbeeld voor je zijn en samen aan de slag gaan om bewuster te be-LEVEN. En dat in alle facetten van het leven."

7 pijlers

Vertrouwen

Stap voor stap geef ik je vertrouwen. Vertrouwen dat alles goed komt. En dat je jezelf op nummer 1 mag zetten. Zo bouwen we samen aan een energieker leven.

Empathie

Ik maakte het ooit zelf mee, dus ik kan me goed inleven in hoe je je voelt. Je staat er niet alleen voor.

Gedrevenheid

Ik sta te popelen om mijn missie en visie over bewust be-LEVEN met je te delen. Om samen met jou een pad in te slaan. En er 200 % voor te gaan.

Enthousiasme

Mijn kennis en ervaring met je delen. Je laten zien dat lekker eten, beweging en andere handvaten je leven naar de next level tillen. Je aanmoedigen om door te zetten. Daar word ik superenthousiast van.

Positiviteit

Ik ben positief in hart en nieren. Mijn focus ligt dan ook altijd op wat we al realiseerden. Want dat wordt vaak snel vergeten. Wedden dat je door een mindsetshift je adrenaline voelt stromen?

Intuïtie

Waar jij nood aan hebt, dat voel ik goed aan. We gaan dan ook samen op pad, zodat ik je kan leren om je lichaam te leren kennen. Zo schat jij beter in wat het nodig heeft. En maak je voortaan keuzes vanuit je buikgevoel. Zonder je schuldig te voelen.

Inspiratie

Dankzij de inspiratie die ik je geef, investeer je in je goed voelen. Je leert bewuste keuzes te maken. Keuzes waarvan je weet dat ze je een beter gevoel geven. En zo krijg je langzaam meer energie.

Wil je meer weten over orthomoleculaire therapie?