Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling verloopt in verschillende fases:

Tijdens het eerste gesprek wordt er nagegaan met welke klachten/symptomen je momenteel kampt en ga ik op zoek naar de oorzaak/oorzaken hiervan.

Via deep learning  neem ik je mee hoe deze oorzaken hebben kunnen leiden tot de klachten waar je momenteel mee zit.

Deep learning houd ik dat ik je uitleg hoe alles in elkaar zit. Ik vind het belangrijk dat je de wisselwerking van de verschillende systemen in je lichaam begrijpt. Voor mij is het belangrijk dat je begrijpt wat de link is tussen de verschillende klachten en de oorzaak en waarom deze zijn ontstaan. Ik vind het dus belangrijk om je alle nodige uitleg geven die je nodig hebt of wenst zodat je een echt aha-moment hebt.  Je brein dient het te begrijpen, zodat het weet waar we naar toe gaan en wat we gaan veranderen en waarom.

Vervolgens stel ik een persoonlijk behandelplan voor je op, waarin staat hoe de oorzaken van jouw klachten aangepakt kunnen gaan worden. ik doe dus niet aan symptoombestrijding, maar de oorsprong van de klachten is de basis van het behandelplan.

Het plan is persoonlijk afgestemd op jou en heeft als doel om de oorzaken van jouw klachten zo snel mogelijk op te lossen, zodat je lichaam zich kan herstellen en je zelf terug in balans geraakt.

We bespreken het behandelplan samen en er is ruimte voor al jouw vragen.

Wanneer het behandelplan helder voor je is, kunnen we starten met de behandeling. Hoe lang de behandeling duurt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en jouw eigen wensen.

Nota's nemen

Gezondheidadviezen elke week direct in je mailbox?