Voor wie?
Met welke klachten/symptomen kan je bij mij terecht?

Voor wie?

Ik behandel de leeftijdsgroep van 0 tem 99 jaar. Aangezien een ziekte niet aan een leeftijd is verbonden, heb ik geen specifieke doelgroep voor ogen.  Alle personen die met hun gezondheid aan de slag willen  of door het bos de bomen niet meer zien, begeleid ik graag verder. 

Herken je dit?

Heb jij last van steeds terugkerende kwaaltjes? Kamp je met chronische klachten, die niet opgelost geraken? Heb je misschien zelfs te horen gekregen dat je hiermee moet leren leven? Ik begrijp waar je doorheen gaat.

Herken jij je in één of meerdere van onderstaande klachten? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Ik ga voor je op zoek naar de oorzaken van jouw symptomen en bekijk deze om te zien wat we hieraan kunnen doen.

  • Spijsverteringsklachten (o.a. PDS(prikkelbaar darmsyndroom), reflux, zware maag, spastische darmen, wisselende stoelgang, krampen, …)
  • ziekte van Crohn, colitus Ulcerosa, …
  • Klachten van mond tot kont ( aften, bloedend tandvlees, …)
  • Niet kunnen afslanken of bijkomen, maar ook obesitas
  • Verslavingen/ blijvend verlangen naar suiker, vettig eten,…
  • Huidproblemen (eczeem, psoriasis,acne …)
  • Chronische hoofdpijn en migraine
  • Energietekort, constant moe, slecht slapen, …
  • Burn-out, depressie, neerslachtig, brain fog..…

Staat jouw specifieke klacht er niet bij, neem dan gerust ook contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

vrouw ziek in bed
mama met zoon met bord gezond eten

Of wil je een gezondere lifestyle?

Heb je geen chronische klachten, maar wil je graag bewuster kiezen voor een gezondere levensstijl voor jezelf (en je partner en/of kinderen)? Dat is zeker mogelijk.

Ik ontvang in mijn praktijk regelmatig mensen die me vertellen dat ze overweldigd raken door alle informatie die ze vinden op internet over ‘gezond leven’. Je bent daarin niet alleen. Zelfs wanneer je voedingsadviezen hebt gekregen van een arts of therapeut, is het normaal dat je niet meteen weet hoe je daar zelf concreet mee aan de slag kunt gaan. Ik begeleid je hierin graag met orthomoleculaire analyses en adviezen, maar ook met concrete recepten, etiketten lezen, efficiënt boodschappen doen of op maat gemaakte maaltijdsplannen, afhankelijk van waar jouw behoefte ligt.